Mihrije Braha ft Dj Cimi – Ma kadal

Mihrije Braha dhe Dj Cimi kanë risjellë në një version pak më ndryshe mixin e këngës hit të Mihrijes ‘Ma kadal”. Video është realizuar nga MProduction, teskti nga Naim Abazi, ndërsa muzika, remixi dhe orkestrimi janë bërë nga DJ Cimi. https://youtu.be/GLdmhOJeGKo