Zhduket një grua në Malishevë

Një person ka raportuar në polici se bashkëshortja e tij është larguar në shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Sipas policisë, rasti ka ndodhur në fshatin Shkarashnik të Malishevës, të mërkurën pasdite.

Policia thotë se është duke e trajtuar ketë rast dhe deri sot nuk ka asnjë informacion për gruan e zhdukur.