185 qytetarë kërkuan ndihmë mjekësore dje në Spitalin e Pejës

7 lindje kanë qenë dje më 1 korrik 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 5 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 7 foshnje, 2 të gjinisë mashkullore dhe 5 të gjinisë femërore.

185 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor gjatë 24 orëve të fundit, dhe nga këta 25 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.
193 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 3,082 analiza.

7 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit.

SHARE