MPB-ja nis lëshimin e letërnjoftimeve

Pritjes për pajisje me letërnjoftim duket si i erdhi fundi.

Ky lajm i mirë nga Ministria e Punëve të Brendshme për qytetarët e Kosovës erdhi gjatë ditës së sotme.

Ata kanë pranuar mesazhe në telefonin e tyre se letërnjoftimi është gati dhe se mund të shkojnë ta marrin në qendrën e aplikimit

Ata kanë pranuar mesazhe në telefonin e tyre se letërnjoftimi është gati dhe se mund të shkojnë ta marrin në qendrën e aplikimit.

lg.php.gifKujtojmë që kohëve të fundit ka pasur mungesë së materialit për letërnjoftime.

Por se, ministri i MPB-së, Xhelal Sveçla ka deklaruar se deri në fund të vitit pritet të normalizohet pajisja e qytetarëve me letërnjoftime.