Morena fshin të gjithë miqtë nga Instagrami, tregon arsyen August 

Morena Taraku po e ndjek vetëm dikë në Instagram.

Modelja dhe këngëtarja, Morena Taraku, i ka hequr të gjithë personat që i ndiqte në Instagram, shkruan lajmi.net.

Ajo ka vendosur që ta ndjek vetëm llogarinë e qenit të saj dhe për këtë fakt që sado që i habiti të gjithë ajo ka një shpjegim.

Morena ka thënë se qenin e ka mikut më të mirë andaj ka vendosur ta bëjë të famshëm para të gjithë atyre që i ka përkrahur deri sot.