Votohet ligji për Zyrtarët Publik

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar në lexim të dytë projektligjin për zyrtarët publik.

Projektligji ka marrë mbështetjen e deputetëve të pushtetit me 58 vota për, asnjë kundër dhe katër abstenime, ndër ta edhe kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca.

Ndërsa partitë opozita e kanë kundërshtuar atë.