Hekuran Sejdiu nuk është pjesë e zgjedhjeve të AAK-së në Klinë

AAK është në proces zgjedhor të brendshëm. Ky proces po vazhdon në tërë Kosovën. Edhe në Klinë, diqka që është për tu habitur, është se drejtori i Shëndetësisë, nga AAK në Klinë, përmes një statusi në Facebook ka njoftuar se nuk është pjesë e zgjedhjeve. Postimi i tij:

Shumë të nderuar miqë,

Të nderuar shokë, qytetarë,

Dua të iu falenderojë nga zemra për mbështetjen e vazhdueshme të projekteve të mia sidomos për mbështetjen në zgjedhjet e fundit parlamentare .
Dua të iu njoftoj që unë nuk do të jem pjesë e zgjedhjeve të brendshme të Aleancës,dhe as pjesë e strukturave për arsye personale dhe të angazhimeve tjera .
Mos harroni ,iu jam mirënjohës pafund dhe kurrë nuk do ti harrojë ata që më kanë mbështetur pa kushte .
Shërbimin për të cilin jam betuar nuk do ta braktisi kurrë në jetë ,është shërbim i punëve të mira ,shërbim i mos nënshtrimit,shërbim i mendimit të lirë,kritikë dhe të drejtë,shërbim për KOSOVËN 100%.

I juaj ,
Hekurani

SHARE