Abrashi thotë se autoshkollat do të rikthehen në punë brenda pak ditësh

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi në një njoftim ka thënë se autoshkollat shumë shpejt do ia rifillojnë punës,

Ai tha se do të bëj ç’mos që brenda pak ditësh të krijohen mundësitë për rifillimin e punës së autoshkollave dhe mbajtjes së testimeve.

“Autoshkollat drejt rifillimit të punës

Sot e takova kryetarin e Federatës së Autoshkollave të Kosovës, Xhemshit Cakolli, me bashkëpuntorët Afrim Islami dhe Driton Presheva.Do të bëjmë ç’mos që brenda pak ditësh të krijohen mundësitë për rifillimin e punës së autoshkollave dhe mbajtjes së testimeve.Pas kësaj fillojmë reformat e tjera në këtë sektor”, tha