Iu dha lamtumira e fundit nënës së dy djemëve dhe nipit të zhdukur në Kralan

Sot ka ndërruar jetë Hamide Elezaj nga Klina.

E ndjera ishte nënë e dy djemëve dhe një nipi, të zhdukur në Kralan (Fadil, Fatmir dhe Genc Elezaj).

Varrimi i së ndjerës u bë sot orën 15:00 në varrezat e Rr.Bedri Mustafa në Klinë.

SHARE