Monumenti i Gjergj Kastriotit-Skënderbeut, vendoset në Prizren me 6 Maj 2020

Monumenti i Gjergj Kastriotit do të vendoset në Prizren në ditëlindjen e tij me 6 Maj 2020.Kështu ka njoftuar Shoqata “Trojet e Arbrit.

Që gjithçka të shkoj mirë e mbarë i ftojmë mërgimtarët shqiptarë si dhe komisionet që kemi formuar nëpër shtetet e Evropës dhe Amerikë që ta shpejtojnë sa më shpejtë që është e mundur grumbullimin e mjeteve financiare.

Ata kanë falenderuar të gjithë personat që kanë kontribuar që ky projekt kombëtar të përfundoj me sukses.

“Të kontribosh në mbrojtjen e identitetit shqiptar nëpër shekuj është madhështi, ti largohesh këtij kontributi dhe ta mohosh identitetin Kastriotas është një ligësi dhe atdhemohim që se kemi pasur asnjëherë traditë gjatë tërë historisë sonë” thuhet në njoftimin e tyre.