Momenti i dhimbshëm kur punëtori Kosovar humb jetën (Video)

Një rast sa i rë.ndë aq edhe i dhimb.shëm, ka ndodhur mesditën e djeshme në fshatin Milloshevë të Obiliqit.

Një punëtor rreth 60 vjeçar, me inicialet Rr. C., ka hum.bur jetën tragj.ikisht në vendin e tij të punës, duke tron.ditur familjarët, kolegët dhe rrethin e tij, ka raportuar gjatë dy ditëve Gazeta Sinjali.

Fat.keqësia ka ndodhur dje para orës 14:00, teksa punëtori po bënte përpjekje për ta hapur kapakun e cisternës së betonit duke e god.itur atë me çekan.

Për pasojë, kapaku është hapur me shpejtësi nga presioni i i madh i ajrit dhe e ka god.itur punëtorin duke e hedhur në ajër.

I ndjeri është dërguar në QKUK, por atje nuk ka mundur t’u mbijetojë pl.agëve të marra.

Për këtë rast tr.agjik, Policia e ka arres.tuar përgjegjësin e kompanisë, i cili është dërguar në mbajtje.

Me vendim të prokurorit, trupi i pajetë i punëtorit është dërguar në Institutin e Mjekësisë Ligjore për obd.uksion.

Videoja më poshtë ku duket sesi punëtori në fjalë humbi jetën trag.jikisht, është shumë sensitive dhe Gazeta Sinjali rekomandon se nuk preferohet të shikohet nga personat e ndjeshëm dhe ata nën moshën 18 vjeçare./Klina info/

SHARE