Ministri Murati del me njoftim për punën e shtesave të fëmijëve

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka njoftuar se ka pasur fluks aplikimesh për shtesat e fëmijëve.

Murati ka shkruar se janë ekzekutuar pagesat për 86 mijë përfitues për muajin tetor.

Pas zgjerimit të masës për shtesat e fëmijëve, kemi pasur një fluks enorm aplikimesh.  Dhe sot më në fund, pas validimeve të nevojshme, është ekzekutuar pagesa e shtesave për fëmijë, për rreth 86 mijë përfitues, për muajin tetor”, ka shkruar ai.