MenuKreu Malisheva Kosova Rajoni Bota Sport OP-ED Roze  MALISHEVAHalil Kastrati e gëzon me shtëpi të re edhe një familje nga Malisheva!  

Drejtori i “Shoqatës Bamirëse Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati, ka bërë të lumtur edhe nje familje në Malishevë, shkruan Malisheva.net

Ai nëpërmjet një postimi në Facebook ka njoftuar se ka përfunduar  ndërtimi i shtëpiës, për familjen 6 anëtarëshe tê Rifat Bytyqit nga Kërvasaria e Malishevës.

Postimi i plotë në Facebook:

E gezofshi shtepijen e re 

Familja 6 anetareshe e Rifat Bytyqi nga fshati Kervasari e Malisheves u be me shtepi te re
Kur i vizituam familjen per here te pare gjendja e tyre ishte shume e rende dhe shtepia ku banon ishte e pabanueshme

Donator i kesaj shtepia eshte shoqata DPSC me seli ne Geneve te Zvicres e cila me 17 shkurt kishte organizuar turnir futbolli dhe nga grumbullimi i ndihmave ne ate turnir u ndertua kjo shtepi per kete familje

Me kerkese te DPSC i bejme publike edhe sponzoret qe kan bere te mundur turnirin ;
Shoqata DPSC (Zhvillimi i projekteve socio-kulturore) ju falënderon të gjithë juve dhe partnerët e këtij projekti dhe më veçanërisht

Sponzorët Gjeneral:

-Chic Chicken
-Prizren Grill

-Restaurent des Pontets
-Swiss Diamond Limousine
-Eliot Transport
-Diki Services
-Clinique des Vergers 
-Sogefi Sàrl
-Matech2000
-Méga Énergie Sàrl
-Cash Time
-Servette Football Club
-Pathé Balexert
-Tifozat kuq e zi
-Komuna e Bernex (Gjeneve)

Video pas pak ketu ne faqen zyrtare te shoqates sone dhe ne kanalin zyrtar te Youtube “ Jetimat e Ballkanit “

Familja shtepine e gezofte
DPSC Zoti ju shperblefte