Me 17 Maj në fshatin Shqiponjë ish Jabllanic mbahet tubim përkujtimor kushtuar Deshmorve

Për të ndëruar dëshmorët e Gjakovës dhe për të përkujtuar 20 vjetorin e çlirimit të Shqiponjës, nën patronatin e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, z.Ramush Haradinaj, të premten (17 maj 2019) nga ora 11:00, jemi të gjithë bashkë në Kompleksin Memorial në Shqiponjë.

Shqiponja është pragu i cili nuk u kalua asnjëherë nga armiqt e Kosovës.