Mbi gjysmë ore pritje në Merdarë dhe te Dheu i Bardhë për dalje nga Kosova

Deri në gjysmë ore është koha e pritjes në pikën kufitare në Merdarë për të dalë nga Kosova.

Po ashtu edhe te Dheu i Bardhë pritjet janë deri në 30 minuta dhe 10 minuta.

Ndërkaq, në pikat e tjera kufitare ka pritje deri në 5 minuta.