Nëse e shihni këtë person nga Peja, lajmërojeni Policinë e Kosovës

Personi i dënuar me aktgjykimin e plotfuqishëm është:

• ZVONKO (Vuqeta ) JEREMIQ i lindur me 23.10.1957 në fshatin Gorazhdec-Pejë.

I dënuari është i kërkuar për veprën penale:

• 1- (një) rast për veprën penale “Kultivim i bimës së hashashit shkurrës së kokainës ose bimëve të kanabisit”

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë