Mbi 50 aksidente brenda 24 orëve, shqiptohen 1 mijë e 590 gjoba

Policia e Kosovës është duke realizuar disa plane operative që kanë të bëjnë me sigurinë në trafik,

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur kanë ndodhur 54 aksidente, një me fatalitet, 19 me të lënduar dhe 35 aksidente me dëme materiale.

Gjatë kësaj kohe policia ka shqiptuar 1 mijë e 590 gjoba për të gjithë ata që kanë rënë ndesh me rregullat e trafikut./

SHARE