Masat lehtësuese mund t’ju kushtojnë pejanëve

Masat lehtësuese mund t’ju kushtojnë pejanëve
Faza e dytë e lirimit të masave për qytetarët e Republikës së Kosovës ka rrezik që ti kushtojë shtrenjtë pejanëve.

Grupe qytetarësh kanë vërshuar qendrën e qytetit dhe parkun e paqes. Kjo ka bërë që policia të intervenojë për ti shpërndarë.
Njeshi.

SHARE