LOJË SHPËRBLYESE NGA SUPER BRENDI VIOLETA – Double Care vetëm te NORA MARKET

LOJË SHPËRBLYESE NGA SUPER BRENDI VIOLETA – Double Care

Programi i besnikërisë i organizuar nga super brendi VIOLETA – Double Care.

Violeta – Double Care realizon lojë shpërblyese e cila vlen vetëm në pikat e NORA MARKET.

Ne mendojmë për ju VIOLET – Double Care

LUAJ DHE FITO

Shpërblimet që do të dhurohen janë;

1) 5x Valixhe të mëdha – Double Care

2) 5x Çanta udhëtimi – Double Care

3) 10x Shtrojë për fëmijë

Vërejtje:

•Në anen e pasme të fatures duhet të shënohen të dhënat personale, adresa dhe nr. telefonit.

•Fatura duhet të vendoset në kutinë e paraparë.

•Kohëzgjatja prej 10.06 – 10.07.2023

Ju urojmë fat!

VIOLET – Double Care & NORA MARKET