Lagja Raci në Gjurgjevik të Madh në gjendje të rëndë infrastrukturore

Në fshatin Gjurgjevik i Madh pothuajse 90% të rrugëve janë të asfaltuara, por janë dy lagje të cilat janë në gjendje më të dobët infrastrukturore, ajo Racaj dhe ajo Banushaj. Mungesa e rrugës po i paraqet probleme për të qarkulluar./Klina.info/

SHARE