Deputeti i LDK-së, Arben Gashi, i infektuar me COVID-19

Shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, ka njoftuar se ka dalë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Gashi ka njoftuar se pas disa simptomave si kokëdhimbje e temperaturë, dje ka shkuar bashkë me familjen dhe janë testuar në Klinikën Infektive dhe se kanë rezultuar pozitivë.

Si rezultat, ai ka njoftuar se do të jenë në izolim shtëpiak dyjavor

SHARE