Përfillet urdhri i Kurtit: Pamje ekskluzive të Policisë në hyrje/dalje ne Klinë

Vetura të Policisë së Kosovës janë pozicionuar në hyrje/dalje të dy qyteteve; Vitisë dhe Klinës.

Kjo pasi Qeveria “Kurti” ka marrë vendim që, pas konfirmimit të dy rasteve të para me coronavirus, ndalimin e hyrjeve daljeve të qytetarëve në Klinë dhe Viti.

Kjo është bërë e ditur nga kryeministri, Albin Kurti.

Pamjet më poshtë në Viti