Lista e plotë me emrat e pronarëve të 75 vilave të sekuestruara në Brezovicë

Gjykata e Pejës ka vendosur për sekuestrimin e 75 vilave në Brezovicë.Në vendimin e marrë të hënën, Gjykata ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë së Ferizajt të datës 14 tetor të këtij viti, kur është kërkuar sekuestrimi i tyre.
KALLXO.com ka siguruar listën e plotë të pronave për sekuestrimin e të cilave ka vendosur Gjykata e Pejës

Në të janë të renditura vilat e politikanëve, gjyqtarëve, biznesmenëve dhe qytetarëve të tjerë.Kjo është lista e plotë me emrat e personave pronat e të cilëve Gjykata ka vendosur t’u sekuestrohen