Kv.Klina triumfon edhe në këtë javë kundër ekipit suharekas.

Sot u zhvilluar raundi i dytë në ligën e parë te Volejbollit të femrave.
Edhe në këtë lojë të dytë vajzat klinase korrën sukses të thellë prej 3:0 ndaj ekipit suharekas Kv.Gjinovci .
Shpresojmë që pandemia të mos ketë ndikim dhe lojrat të përfundojnë ashtu siq janë paraparë, ndërsa vajzave ju urojmë suksese të mëtutjeshme!