Besim Hoti kandidat i LDK-së për kryetar të Klinës

Zgjedhjet lokale po ofrojnë, ndërsa shumica e komunave tashmë dihet se kush janë kandidatët që synojnë qeverisjen 4 vjeçare.

Në Klinë, sot Kryesia e Degës unanimisht i dha mbështetje Besim Hotit për Kandidat për Kryatar Komune dhe për ta udhëhequr Degën e LDK-së.

Vendim ky pas dorëheqjes së kryetarit të degës së LDK-së në këtë komunë, Fadil Gashi.

Hoti, është nënkryetar i Komunës së Klinës.

SHARE