Kush po e uzorpon oborrin e shkollës fillore “Ismet Raci ” në Klinë ?!

Arsimtarët e shkollës fillore “Ismet Raci” në Klinë,janë tepër të shqetësuar me këtë gjendje.Ata nuk jan të njoftuar se qka po ndodhë kështu.Dje kanë mbajtur një mbledhje urgjente për këtë rast.Për Klina.infoo ata thanë se nuk kem asnjë informat rreth kësah qe po ndodhë.

Dje kan fillue ne brendesi të oborrit të shkollës me hap temele në një gjatësi prej afro 80 m.apo më shumë në abë jugore dhe perëndimore të oborrit te shkollës dhe hyrje ne brendësi nga temelu irrethues i oborrit per 6 m. Flitet se do te ndertohet një parking apo zgjerim i rrugës.

SHARE