Kurban Bajramit Falet me 11.08.2019

Të Nderuar Xhemat shfrytezoi Rastin tu uroj Festen e Kurban Bajramit dhe tju njoftoj se më datë 11.08.2019 është dita e parë e Bajramit

Namazi i Sabahit Falet në 5:15 minuta.
Namazi i Kurban Bajramit në 6:14 minuta
Namazi falet në Xhamin e Klines
#Imami Hetem Desku