Kujdes gjatë vozitjes, mjegulla ka mbuluar vendin

Mjegulla ka mbuluar vendin tonë, një fenomen ky i zakonshëm në periudha të tilla, derisa me mot të tillë duhet të bëhet kujdes veçmas në komunikacion.

Edhe, ata qytetarë që sonte janë jashtë shtëpive të tyre me makinë apo po udhëtojnë në qytete të tjera, duhet të jenë më së të kujdesshëm, pasi që mjegulla është shfaqur kudo.

momentalisht magjistralja Prishtinë – Pej dhe se si dendësia e mjegullës ka mbuluar rrugën, ndërsa apelohet për vozitje të ngadalshme./Klina info/