Kryetari i OVL-së së UÇK-së në Klinë viziton stacionin policor në Klinë

Kryetari i OVL së UÇK-së në Klinë, Hajdin Balaj, me anëtarin e kryesisë, Zenel Bashota, vizituan stacionin policor në Klinë, veçanërisht komandantin e këtij stacioni, Ragip Bytyçi, i cili është emruar tani si komandant. Vizita ishte shkas i urimit të komandantit për postin e ri si dhe i bisedës për bashkëpunim në mes OVL-së së UÇK-së, dhe stacionit policor në Klinë./Klina.info