Kryetari i Klinës Zenun Elezaj uron Ramazanin

Kryetari i Klines -Zenun Elezaj, në mbrëmje ka uruar besimtarët islam, me rastin e fillimit të Muajit të shenjtë, Ramazanit./Klina.info

Postimi i plotë;

Për të gjithë besimtarët e fesë myslimane urimet më të sinqerta për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit.
Zoti u mundësoftë dhe ua pranoftë agjërimin!

Z.E