Asamblisti Pagën ia huazoj familjeve që kanë nevojë

Asamblisti i Nisma – s Socialdemokrate në Pejë Gëzon Berisha në një postim në llogarinë e tij në Facebook ka shkruar se kjo është hera e dytë që pagën e tij ia huazon familjeve që kanë nevojë.Klina.info

Postimi i plotë:

Ashtu siq kemi premtuar, dhe do e mbajm fjalën! Eshte hera e dytë ne mandatin tim në asamble! Pagën nuk do ta mbajë per vete, do ta ndajë per familje me nevoi!

Urime muaji i shenjët i Ramazanit, axherim te leht!

Nisma Socialdemokrate

Fotografia e Gezon Berisha
Fotografia e Gezon Berisha