Kryetari Elezaj ju uron Festa e Fitër Bajramit!

Lajmin për këtë vizitë e ka bërë të ditur vetë– Kryetari Elezaj ka njoftuar për një gjë të tillë.ne faqen e fecbookt

Postimi i plotë:

URIME FESTA E FITËR BAJRAMIT

Të nderuar qytetarë të besimit islam, urime e me fat festa e Fitër Bajramit, që vjen pas muajit të Ramazanit, ku besimtarët duke ju përkushtuar më shumë adhurimit dhe devotshmërisë ndaj Krijuesit, agjëruan.

Urojmë që kjo festë të sjellë harmoni mes njerëzve, solidaritet me të varfrit, begati për të gjithë dhe le të na shërbejë si moment i vetëdijësimit, që ta respektojmë njëri-tjetrin dhe vlerat njerëzore.

Sot, po ashtu, kujtojmë dëshmorët, martirët, të zhdukurit e luftës dhe të gjithë të rënët për lirinë e vendit, të cilëve u jemi gjithnjë mirënjohës për veprat e tyre heroike për lirinë e vendit.

Urime dhe për shumë vite të tjera!
Z.E