Frashër Brahimaj prezenton dy aderimet e reja, rinia e Istogut e ka kuptuar që AAK është alternativa më e mirë

Kandidati për deputet nga radhët e AAK, Frashër Brahimaj ka thënë se dega e kësaj partie në Istog po rritet çdo ditë e më shumë,

Ai ka njoftuar se në këtë parti është bashkuar edhe Fatjon Hoxhaj dhe Valon Malaj,

Sot patem kënaqësinë që unë kandidati për deputet Frashër Brahimaj së bashku me kandidaten për deputete znj. Jehona Mehmetukaj të presim dy aderime te reja.

Ju dëshirojm mirëseardhje z. Fatjon Hoxhaj dhe z. Valon Malaj, të cilët na kan nderuar me aderimin e tyre”, ka thënë ai.

Gjithashtu numri 71 i AAK’së, ka deklaruar se rinia e Istog ut ka filluar që të kuptoj se alternativa më e mirë politike është AAK.

SHARE