Komuna e Klinës me aktivitete për Ditën e Çlirimit

Për nder të Ditës së Çlirimit të Klinës, Komuna e Klinës ka organizuar një sërë aktivitetesh.

Ndërsa eanca Solemne do të mbahet me datë: 18.06.2024 dhe fillon nga ora 10:00, në Kuvendin Komunal.

 Urime të gjithëve Dita e Çlirimit të Klinës!