Kirurgu nga Klina fiton çmim botëror

Mjeku tashmë i njohur klinas Dr. Endrit Shala nga sot i është bashkuar komunitetit më të madh botëror për Kirurgji të Zemrës. Në mesin e shumë Kardiokirurgëve nga mbarë bota, ai sot u përzgjodh dhe fitoi njërin ndër çmimet më prestigjioze botërore të kësaj lëmie.

Dr. Shala do të jetë pjesë e disa qendrave me renome botërore të fushës së Kirurgjisë së zemrës.