Halit Gashi e Arjon Gashi këngë për Mujë Krasniqin në ditëlindjen e komandantit.

Kush më mirë do këndonte,kush më mirë do ti shënonte vargjet,kush më mirë e kuptonte gëzimin apo heshtjen tek Muja kush tjeter pos ati që luftoi me të dhe këndojë me të krah për krahë gjithmonë.

Halit Gashi bashk me nipin Arjon Gashin kënduan këngën për Mujën, një tekst i mrekullueshëm nga vetë Halit Gashi.

SHARE