KF Dukagjini me fanella te rea

0
15

KF Dukagjini me Fanella,te re si mysafirë!
Kushtrim Merlakun nga Gremniku qe jeton ne Gjermoni ja ka dhuru fanellat KF Dukagjinit një
Shembull si përkrahet dhe ndihmohet klubi,
Klubi është Krenari e krejt qytetit!