Katër të vrarë në Pozharan të Vitisë

Katër persona janë vrarë në Pozhoran të Vitisë. Këtë e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë në Gjilan, Ismet Hashani.

Ai ka thënë se ende nuk kanë më shumë informacione, porse ka konfirmuar se ka ndodhur një vrasje e katërfishtë.

“Është e vërtete që ka ndodhur një vrasje e katërfishtë në Pozhoran të Vitisë. Ende nuk kemi më shumë informacione dhe ekipet e Policisë janë duke shkuar në vendngjarje”, ka thënë ai.

Koha do të ju mbajë të informuar lidhur me rastin.

SHARE