Java e 23-të mbyllet me dy ndeshje interesante

Sot do të zhvillohen dy ndeshje tepër interesante në futbollin kosovar.

Ndeshjet janë të vlefshme për javën e 23-të të AlbiMall Superligës së Kosovës.

Dy rivalët e vjetër, Prishtina dhe Liria do të përballen mes vete.

Ndeshja tjetër e ditës së sotme luhet mes Gjilanit dhe Malishevës.

Të dy ndeshjet zhvillohen nga ora 13:00