Ja vjedhin biçikletën, pronari nga Budisalci i Klinës kërkon mos ta blejë askush nga hajni

Një banori të fshatit Budisalc të Klinës, dikush ja ka vjedhur biçikletën.

I njëjti ka publikuar fotografinë e biçikletës së vjedhur, derisa ka apeluar qytetarët që nesë e shohin, ose nëse dikush tenton t’ua shesë, mos ra blejnë.

Pronari gjithashtu kërkon ndihmë nga kushdo që e sheh biçikletën e tij dhe të njëjtit mund të lajmërohen në këtë numër telefoni.049228158