Ilir Ferati merr përkrahje nga strukturat e nëndegëve në Istog: Këtu LDK-ja është shtëpia jonë!

Po vazhdon mobilizim i jashtëzakonshëm i LDK-së për zgjedhjet parlamentare të 14 Shkurtit. Shkruna Klina.info

Përkrahje dhe mbështetje po merr kandidati për deputet nga kjo parti, Ilir Ferati.

Ai ishte i pranishëm në shumë fshatra të Pejës e Istogut aty ku buron fryma e LDK-së, takime këto të organizuara nga strukturat, teksa i pranishëm ishte edhe kryeministri në detyrë, njëherit kandidati për kryeministër Avdullah Hoti.

Këto janë aktivitetet e Feratit të cilat i ka publikuara në faqen e tij zyrtare FB:/Klina.info/

SHARE