Hoxha nga Klina jep njoftim: A do të falet nesër xhumaja nëpër xhamitë e Klines

Hoxha nga Klina Hetem Desku përmes një njoftimi ka bërë të ditur se për shkak të gjendjes me Korona Virus(COVID-19), me vendim të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, është pezulluar Namazi i Xhumasë si dhe namazet tjera ditore me xhemat në Xhami.

SHARE