Ariani 5 vjeçar vuan nga një sëmundje e rëndë, babai i tij kërkon ndihmën tuaj

Arian Osmanaj ka nevojë për ndihmën tuaj.

Familja e tij në pamundësi të kushteve ekonomike ka kërkuar ndihmën e qytetarëve dhe humanistëve.

Misin Osmanaj ka thënë se as analizat e nevojshme s’kanë mundësi të ia bëjnë.

Ariani është 5 vjeçar dhe po vuan nga një sëmundje, një vrimë në gojë çka se nuk mund ta flas asnjë fjalë.

Numri i gjirollogarisë: Banka Ekonomike 1405000052162893, IBAN XK051405000052162893 SWIFT CODE EKOMXKPRXXX ose përmes numrit kontaktus 049246065

SHARE