Fantastike: Në këtë kohë paniku, veterani i UÇK-së Gzim Hasani ofron 5000 kg miell falas për 100 familje skamnore

Pas përhapjes së panikut që është krijuar këto ditë në vendin tonë për shkak të rrezikut të koronavirusit dhe masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, llapjanët kanë nisur të mobilizohen në ndihmë të familjeve nevojtare.

I pari që ka filluar këtë aksion humanitar është një qytetar nga fshati Bradash i Komunës së Podujevës, i cili ka shprehur vullnetin dhe dëshirën që të ndajë 5000 kg miell falas për 100 familje (50 kg për një familje) nevojtare që janë në komunën e Podujevës.

Qytetari që dëshiron t’ju dalë në ndihmë familjeve skamnore është Gzim Hasani i cili është veteran i UÇK-së dhe aktualisht pjesëtarë i FSK-së.

Gzimi përmes profilit të tij në Facebook, njofton familjet nevojtare që miellin mund ta marrin nga dita e nesërme në tri pika: Podujevë, Sekiraqë dhe Bajqinë.

Për më shumë informata kontaktoni në këta numra telefoni: 045-444-222 & 044-241-022.