Helmohen 9 persona nga ushqimi i një lokali në Lipjan

Nëntë persona janë helmuar, pasi që kanë konsumuar ushqim në një lokal në Lipjan.

“Tre meshkuj dhe gjashtë femra që të gjithë K-Shqiptarë (katër të moshës së mitur), pasi që kanë ngrënë ushqim në një lokal, kanë kërkuar ndihmë mjekësore në emergjencën e Lipjanit “, njofton policia.

Sipas policisë, pas tretmanit mjekësor të gjithë janë liruar.