Aksident para Policisë së trafikut në Pejë

Një aksident mes dy automjetesh, Opel dhe Audi ka ndodhur rreth orës 13:15 min para Stacionit të Policisë së trafikit në Pejë.

Policia ka dalur në vendin e ngjarjes dhe poashtu edhe Emergjenca.

Hetuesit e trafikut po merren me ekspertizën e vendin të ngjarjes dhe rregullimin e qarkullimit në këtë pjesë të qytetit. /

SHARE