Halit Gashi dhe Besim Haliti sjellin këngë për Ilaz Kodrën

Është krenari kur ish veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ju këndojnë me zemrën plot heronjëve të atdheut,të tillë janë Halit Gashi dhe Besim Haliti.

Kompozitori dhe Orkestruesi i këngës është Arjon Gashi.
Kënga është publikuar për nderë të 25 vjetorit të rënies së heroit Ilaz Kodra.