NESËR, TË PREMTEN, NUK MBAHET MËSIM NË SHKOLLAT E KOMUNËS SË KLINËS

NESËR, TË PREMTEN, NUK MBAHET MËSIM NË SHKOLLAT E KOMUNËS SË KLINËS

Të nderuar qytetarë, mësimdhënës, nxënës,

Duke e parë gjendjen e krijuar si pasojë e reshjeve të vazhdueshme të shiut, ku në disa fshatra qarkullimi është vështirësuar në masë të madhe, Drejtoria Komunale e Arsimit, në konsultim me drejtorë të shkollave dhe prindër, ka vendosur që nesër, ditë e premte, të mos mbahet mësim në shkollat e komunës së Klinës.

Vendimi është marrur për shkaqe të sigurisë së nxënësve, ndërsa për hapat tjerë do të informohen drejtorët e shkollave.

Thuhet ne njoftimin e komunes

SHARE