Gjilani siguron shërbimet e Kenan Haxhihamzës

Kenan Haxhihamza, portjeri me përvojë dhe i njohur për aftësitë e tij të jashtëzakonshme në portë, ka arritur akord me skuadrën e SC Gjilanit shkruan Radio Star.

Kjo është një rikthim i tij, i cili më parë ka mbrojtur ngjyrat e Gjilanit, përpara se të transferohej në Ballkan dhe së fundmi të ishte pjesë e Dukagjinit.

Lajmi është konfirmuar nga burime brenda klubit për ‘Radio Star’, për detajet e tjera të marrëveshjes do të bëhen publike nga klubi në ditët në vijim.

Ky transferim pritet të forcojë ndjeshëm repartin mbrojtës të SC Gjilanit, duke i shtuar një shtyllë të sigurt dhe me përvojë ekipit.

Me Haxhihamzën në portë, ambiciet e Gjilanit për sezonin e ardhshëm rriten, duke synuar sukses të mëtejshëm në kampionat.

Gjithashtu, ky është një hap i rëndësishëm edhe për Haxhihamzën, duke i ofruar një mundësi të re për të shkëlqyer dhe për të kontribuar në suksesin e ekipit.