Gëzimi Restaurant ju mirëpret në iftare me menu të ndryshme e çmime të volitshme

Gëzimi Restaurant ju mirëpret në iftare me menu të ndryshme e çmime të volitshme
Ushqim të freskët e plot shije si dhe mikpritje fantastike
Rezervimi i obliguar: 049 455 943

Gjendemi tek rreth rrotullimi Klinë – Pejë – Prishtinë

Ju mirëpresim!